Utblick

Något som jag helt har glömt bort att nämna är att jag sedan början av året varit formgivare för tidskriften Utblick av Utrikespolitiska Föreningen (UF) här i Göteborg. Två nummer har gjorts hittills och nu påbörjas det tredje! 

 

Sommaren hittills

1. A-venue öppnade sin sommarutställning En ljusare svärta med examensverk från Valand och HDK, fastnade extra mycket för teckningarna av Behjat Omer A. 
2–3. Hälsat på Rebecka i Malmö, ätit falafel och sett många fina utställningar. Tips är se The New Human på Moderna!
4. I onsdags åkte jag och Emmy till Surtesjön, sov i tält och drack vin vid sjön. 

 

Slut

Lika fort som vår utställning sattes upp var det dags att plocka ner den igen, och nu är skolan verkligen slut. Känns lite tomt att inte ha en specifik plats att gå till och personer att träffa om dagarna, men det känns ändå helt ok. Nu gäller det att hitta något annat sammanhang!  

 

Examen

abookaboutbooksinexhibitions.png

Väldigt sen här, men igår var det avslutning i skolan och idag hade vi vernissage för vår examensutställning! Känns som det var bara några veckor sedan jag började på HDK. Är du i Gbg något de kommande dagarna borde du besöka utställningen som vi har på Vasagatan 33, öppettider och sånt går att hitta här.

Annars så delades det ut stipendier av Slöjdföreningen under avslutningen igår och jag blev tilldelad ett stipendie ur Zachrisson och Lindegrens fond! Så tacksam och rörd över det, att få bekräftelse på det som en tror på och kämpar med. Nu ska jag fortsätta att fira!